A települési arculati kézikönyv, a településképi rendelet, a településszerkezeti terv, a helyi építési szabályzat készítésével, valamint a megváltozott építési szabályokkal kapcsolatban

lakossági fórumot tartunk

2017. március 22-én (szerda) 17.30 órai

kezdettel a Zsinagógában.

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló önkormányzati rendelet értelmében a közlemény megjelenésének időpontjától van lehetőség az érdekképviseleti, a civil és a gazdálkodó szervezeteknek, az egyházaknak, valamint a környezetvédelmi érdekek képviseletére létrehozott, politikai pártnak és érdekképviseletnek nem minősülő egyesületeknek a polgármesterhez történő bejelentkezésre.

Esztergom város lakosságának, az ingatlantulajdonosoknak, valamint a fentebb jelzett szervezeteknek a készülő dokumentumokkal kapcsolatban 2017. március 30-ig van lehetősége írásos kérelmet, észrevételt, javaslatot tenni a polgármesternek címzett levélben (2500 Esztergom, Széchenyi tér 1.), vagy elektronikus úton a varoshaza@esztergom.hu e-mail címre. A kérelem, javaslat, észrevétel a fórumon szóban és írásban is előterjeszthető. Aki már adott be kérelmet a helyi építési szabály módosításával kapcsolatban, annak azt nem kell megismételnie.

Esztergom, 2017. március 1.

Romanek Etelka s.k.

Esztergom város polgármestere

 

 

Forrás: esztergom.hu