A pályázaton részt vehet minden olyan Esztergomban tanuló és Esztergomban sportoló általános- vagy középiskolás diák, aki kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményt ért el.

A pályázat célja:

-          a tanulóifjúság ösztönzése, a szellemi és fizikai képességek fejlesztése,

-          az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra való ösztönzés,

-          a fair play szellemének ápolása,

-          az utánpótlás nevelés célkitűzéseinek segítése,

-          a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése.

A pályázat keretén belül elismerésre a bejegyzett sportszervezetben sportoló fiatalokat lehet felterjeszteni.

A pályázatokat nemenként külön, két korosztályban (általános iskolás korosztály: I., II., III., IV. korcsoportban és középiskolai korosztály: V., VI. korcsoportban) értékeljük a tanulmányi eredmény és az egyesületi vagy diákolimpiai sporteredmények figyelembevételével.

 

A pályázatot az iskola és a sportszervezet közösen kitöltött és hitelesen dokumentált pályázati adatlapon adhatja be a sportoló 2016/2017-es tanév tanulmányi eredménye és a 2017-es sporteredményei alapján. A pályázathoz csatolni kell a tanuló bizonyítványának másolatát is.

A sporteredményekhez minden eredményt be lehet írni, de az értékelésnél a KISB egy, a tanuló számára legkedvezőbbet veszi figyelembe. A pályázathoz csatolható (amennyiben van ilyen) a pályázóról a sportesemény vagy a díjazás során készült fénykép, és ahhoz egy-két mondatos szöveges leírás.

A nemzetközi versenyeken (világbajnokság, Európa bajnokság, olimpia és egyéb nemzetközi versenyek) elért eredmények külön díjazásban, elismerésben részesülnek.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 10.

 

A pályázatokat zárt borítékban a Városháza Iktatójába kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a következő címre: Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal, 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. A borítékon kérjük feltüntetni: „Esztergom Város jó tanulója-jó sportolója 2017.PÁLYÁZAT".

 

A határidőn túl beérkezett és a formailag hibás (hiányosan kitöltött vagy melléklet nélküli) pályázatokat nem tudjuk elfogadni.

Az „Esztergom Város jó tanulója-jó sportolója 2017” cím díjátadó ünnepségére 2017. december 12-én 17.00 órától kerül sor.

2b5c4-jo-tanul.jpg